Comenzi in tara: 0722 611 247 | Comenzi Pitești: 0726 105 100 info@gheata24.ro

Menținerea siguranței și integrității produselor farmaceutice este extrem de importantă. Aceste instrumente de salvare pot fi, de asemenea, oarecum sensibile la condițiile lor, inclusiv temperatura. Un mediu călduros poate face un medicament complet inutil, motiv pentru care unii apelează la sablarea și depozitarea gheții carbonice pentru a menține aceste materiale la cea mai bună temperatură pentru eficacitatea lor, fiind un factor esențial.

Producție eficientă

În faza de producție, este nevoie de mult siliciu, cauciuc, sticlă și materiale plastice, dar înconjurarea cu gheață uscată a acestor componente poate ajuta procesul să meargă fără probleme. Acest lucru duce la mai puține erori și ajută la reducerea risipei. Industria medicamentoasă face tot posibilul pentru a evita probleme grave atunci când vine vorba de sănătatea consumatorilor, iar prin utilizarea produsului nostru este mai ușor să aveți un proces de fabricație consecvent în care totul se face la aceeași temperatură.

Depozitare corespunzătoare

Este esențial ca produsele din industria medicală și farmaceutică să fie depozitate în mod corespunzător, iar gheața carbonică este un răspuns în acest sens. Orice nevoie ai avea, te vom putea ajuta cu cea mai mare plăcere. 

Livrare ca la carte

Unele tipuri de medicamente pot fi produse doar într-o anumită parte a lumii, dar trebuie expediate pe tot globul. Multe substanțele care ajută la sănătatea noastră pot fi transportate doar maritim, iar acest lucru poate duce mai ușor la degradare, astfel că, din nou, pentru evitarea situațiilor neplăcute, gheața carbonică se dovedește a fi cea mai utilă.

Păstrarea intactă

În mod tradițional, blocurile de gheață erau folosite pentru răcirea medicamentelor în timpul întreținerii sau expedierii. Cu toate acestea, gheața obișnuită se topește rapid, iar cursele contra cronometru nu reprezintă o soluție viabilă pentru transportatori.
Există o mulțime de producători de gheață carbonică pe piață, dar puțini pot oferi cea mai bună calitate la un preț competitiv. Livrăm gheață la timp cu echipa noastră profesionistă! Menținerea unei calități ridicate a produselor poate fi o provocare pentru mulți, dar pentru noi a devenit o prioritate!

Contacteaza-ne direct:

GHEATA24

Puncte de distributie:

  • Medias / Judetul Sibiu
  • Slatina / Judetul Olt
  • Bucuresti / Judetul Ilfov

info@gheata24.ro

Ai o intrebare? Scrie-ne aici: