Comenzi in tara: 0722 611 247 | Comenzi Pitești: 0726 105 100 info@gheata24.ro

Ce este gheața carbonică?

Gheața carbonică este forma solidă dioxidul de carbon, la care se ajunge printr-o serie de procese chimice complexe, precum reducerea temperaturii și presarea CO2 atunci când acesta este în stare lichidă. Gheața uscată, așa cum mai este numită, este o substanță cu numeroase utilizări chiar și în unele dintre cele mai comune aspecte ale vieții noastre.

Dacă ești în căutarea unor profesioniști în domeniul gheții carbonice, care să îți garanteze servicii excelente în cele mai bune condiții de siguranță, atunci în mod sigur noi suntem soluția perfectă pentru tine. Indiferent de cantitatea gheață sau de motivul pentru care ai putea avea nevoie de aceasta, te asigurăm că avem la dispoziție toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini toate așteptările!

Gheață carbonică la nunta ta

O modalitate din ce în ce mai comună în care este folosită gheața carbonică este crearea efectului de fum magic și romantic în timpul primului dans al mirilor. Gheața carbonică, încălzită într-o mașină specială, se sublimează și produce o ceață densă, de nivel scăzut, care îmbrățișează podeaua, transformând ringul de dans într-un decor de vis. Astfel, vei putea crea o atmosferă fantastică și vei obține fotografii uimitoare care fac ca momentul în sine să fie de neuitat.

Utilizată pe platourile de filmare

În industria efectelor speciale, gheața carbonică este adesea folosită în producții de teatru, film și televiziune pentru a crea fum artificial sau ceață. Aceasta nu este doar sigură, ci și ecologică, dispărând fără urmă odată ce spectacolul s-a încheiat. Ceața formată cu ajutorul gheții uscate poate contribui la obținerea unei atmosfere înfricoșătoare în scenele de groază, poate adăuga profunzime spectacolului de lumini al unui concert și poate ajuta la simularea unor condiții meteorologice.

Facilitează transportul alimentelor

În sectorul alimentar, capacitățile de congelare ale gheții uscate o fac o alegere excelentă pentru transportul de produse perisabile. Aceasta ajută la menținerea unei temperaturi scăzute constante pe tot parcursul transportului, păstrând astfel calitatea și siguranța produselor alimentare.

Ideală în viticultură

În timpul procesului de vinificație, în special în etapa de fermentare, vinificatorii folosesc adesea gheață carbonică pentru a răci strugurii. Acest lucru ajută la prevenirea fermentației spontane care ar putea strica vinul. De asemenea, ajută la păstrarea aromelor de fructe proaspete prin prevenirea oxidării.

Utilă în procesul de sablare

Spre deosebire de sablarea tradițională, care poate fi dăunătoare pentru suprafețe și poate crea deșeuri secundare, sablarea cu gheață uscată utilizează mici pelete de gheață, care atunci când ating suprafața ce trebuie curățată se sublimează creând o mică explozie de gaz, care ulterior îndepărtează murdăria sau reziduurile.

Folosită în transportul medicamentelor

Transportul de mostre biologice, produse farmaceutice, vaccinuri și alte consumabile medicale necesită adesea temperaturi scăzute pentru ca acestea să își menține viabilitatea. Gheața carbonică este o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, oferind temperaturile necesare pentru acest proces delicat de transport.

De ce să lucrezi cu gheata24.ro?

Indiferent de motivul sau de scopul pe care îl urmărești atunci când ai nevoie de gheață carbonică, specialiștii noștri sunt gata să te sprijine în acest sens. Cu ajutorul unor dispozitive de ultimă generație și cu o pregătire avansată, suntem gata să te ajutăm să folosești gheața carbonică în cele mai inovative și sigure moduri!

Contacteaza-ne direct:

GHEATA24

Puncte de distributie:

  • Medias / Judetul Sibiu
  • Slatina / Judetul Olt
  • Bucuresti / Judetul Ilfov

info@gheata24.ro

Ai o intrebare? Scrie-ne aici: