Comenzi in tara: 0722 611 247 | Comenzi Pitești: 0726 105 100 info@gheata24.ro

Orice eveniment important merită să fie pus cu adevărat în valoare, iar pentru asta există numeroase soluții, în funcție de ideile pe care le aveți. Gheața carbonică se bucură de o popularitate tot mai mare și este ușor de înțeles de ce, motiv pentru care ne-am propus să venim cu soluții grozave pentru toți cei interesați. 

Unde putem folosi gheața carbonică? 

De exemplu, în timpul unei nunți, gheața este utilizată deoarece arată mai bine în fotografii și este mult mai controlabilă. Dacă vă gândiți la un eveniment similar, totuși, va trebui să vă asigurați că știți totul despre acest produs în avans, astfel încât să o puteți folosi la cel mai bun stadiu în timp ce minimizați riscurile. Noi suntem aici ca să venim în sprijinul vostru.

Rezultate optime

Gheața carbonică este defapt dioxid de carbon într-un material solid care este apoi plasat în apă. De obicei, ajunge la temperatura cea mai scăzută atunci când starea de căldură a camerei este moderată, ajutând la crearea fumului. Materia este utilizată cel mai bine în locuri închise, fără flux natural de aer, iar temperaturile mai ridicate ajută gheața uscată să aibă cele mai bune rezultate. Cu un flux de aer limitat, fumul stă adunat, în loc să se disipeze pe o zonă mai mare unde ar trece neobservat. Pe măsură ce fumul se reduce, acesta se transformă într-o stare gazoasă pentru a se curăța de aer.
Gheața carbonică este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru decorarea evenimentelor și lucrăm îndeaproape cu toți clienții noștri pentru a crea o experiență de neuitat. Oferim produse de înaltă calitate cu livrări rapide și eficiente, precum și o gamă largă de produse care pot fi folosite pentru orice tip de eveniment, indiferent de avengura sa. Punem preț pe calitate, seriozitate și profesionalism pentru a oferi tot ce este mai bun.

Contacteaza-ne direct:

GHEATA24

Puncte de distributie:

  • Medias / Judetul Sibiu
  • Slatina / Judetul Olt
  • Bucuresti / Judetul Ilfov

info@gheata24.ro

Ai o intrebare? Scrie-ne aici: